Om du surfar från en enhet ansluten till föreningens bredband loggas du automatiskt in som medlem.

Om Föreningen

Bakgrund

Föreningen förvärvade fastigheten 1986. Innan dess var den en hyresfastighet. Omfattande renoveringar har gjorts under åren för att återställa den ursprungliga tidsandan (10-tals Jugend) och erbjuda medlemmarna ett modernt, högkvalitativt och kostnadseffektivt boende.

Huset på Artillerigatan uppförs först, 1907-1909. Under åren 1909-1910 byggs huset på Nybergsgatan. Garaget under innergården tillkommer först 1918. Arkitekten är Rudolf Arborelius, ursprungligen från Orsa och utbildad på KTH.

Fastigheten är grönklassad av Stockholms stadsmuseum vilket är den näst högsta klassningen. Grönt innebär "fastighet med bebyggelse som är särskilt värdefull ur historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt".

Läs gärna mer om huset och området under Historia

Lån och räntor

Föreningen är skuldfri. Föreningen har ett kapital som förvaltas enligt fastställd förvaltningsinstruktion.

Avgift och avgiftsändringar

Föreningen debiterar 0 kr/kvm/år i avgift. Föreningen har mycket god ekonomi. Styrelsen ser inga behov av avgiftshöjning framöver.

Vad ingår i avgiften?

- Värme

- Vatten

- Tillgång till tvättstuga

- Kabel-TV från ComHem (grundutbud)

- Bredband - Fastigheterna är anslutna till Stockholms stadsnät via optisk fiber och operatör är Ownit. Varje lägenhet är ansluten med 1000Mbps.

- Föreningens driftkostnader i övrigt

Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site